Сарантіс в світі


Відвідайте сайт нашої групи

Група Сарантіс | англійська

Або оберіть локацію

Sarantis Group оголошує про придбання Ergopack

23 БЕРЕЗНЯ 2018

Sarantis Group уклала угоду про придбання ERGOPACK GROUP в Україні.Більш конкретно, GR. Sarantis Cyprus Ltd, 100% філія GR. SARANTIS S.A., підписав угоду про придбання 90% статутного капіталу української компанії ТОВ "Ергопак".

Придбання регулюється типовими умовами закриття та схваленням Антимонопольного комітету. Ergopack бере участь у виробництві та розподілі побутових товарів, причому основними категоріями є мішки для сміття, харчова тара та засоби для прибирання домогосподарств. Річний обсяг продажів Ergopack Group протягом 2017 року склав c. 29 млн. Дол.

Ergopack здійснює значну експортну діяльність, досягаючи 46% загального обороту, реалізованого в країнах СНД та Європи, таких як Росія, Білорусь, Казахстан, Молдова, Азербайджан, Грузія, Польща, Латвія та ін. Вартість підприємства Ergopack становить 20 мільйонів доларів США, тоді як Sarantis купує 90% статутного капіталу Ergopack, вартість якого фінансується за рахунок власних коштів.

Ergopack є провідним гравцем на зростаючому українському ринку домогосподарств з ростом частки ринку протягом багатьох років. Портфоліо компанії складається з 3 основних флагманських брендів: Melochi Zhizni, Domi та Novax. Компанія володіє сучасним виробничим комплексом під Києвом, який має всю необхідну інфраструктуру для свого виробничого процесу.

Це придбання відповідає стратегічному плану зростання Групи та знаменує вхід Групи на нову перспективну територію. Окрім ефективної інтеграції нещодавно придбаної компанії, фокус керівництва буде спрямований на досягнення синергії та використання можливостей, що виникають у контексті розширення портфеля брендів та подальшого географічного розвитку.

Більш конкретно, Sarantis Group має намір представити на вищезазначених ринках великі європейські бренди свого портфоліо, зокрема, косметичний бізнес, який вже є лідером на європейських ринках СЄ в даний час.

Sarantis Group оголошує про придбання Ergopack (236,2KB)

ОГОЛОШЕННЯ ПРО РЕЗУЛЬТАТИ ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ З ВІДБОРУ СУБ’ЄКТА АУДИТОРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ 2023

Відповідно до Закону України “Про аудит фінансової звітності та аудиторську діяльність” ТОВ “ЕРГОПАК” провело конкурс з відбору суб՚єкта аудиторської діяльності, що надаватиме послуги обов’язкового аудиту річної фінансової звітності за 2023 рік.
Більше
Change cookies consent Revoke cookies consent