Сарантіс в світі


Відвідайте сайт нашої групи

Група Сарантіс | англійська

Або оберіть локацію

ОГОЛОШЕННЯ ПРО РЕЗУЛЬТАТИ ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ З ВІДБОРУ СУБ’ЄКТА АУДИТОРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

22 ГРУДНЯ 2022

Відповідно до Закону України “Про аудит фінансової звітності та аудиторську діяльність” ТОВ “ЕРГОПАК” провело конкурс з відбору суб՚єкта аудиторської діяльності, що надаватиме послуги обов’язкового аудиту річної фінансової звітності за 2022 рік.

У конкурсі взяли участь наступні аудиторські компанії: ТОВ “Крестон Україна”, ТОВ “ЕЙЧ ЕЛ БІ ЮКРЕЙН”, ТОВ «СТАНДАРТ-АУДИТ». В результаті розгляду конкурсних пропозицій та оцінки за всіма критеріями відбору, суб'єктом аудиторської діяльності для надання послуг з обов'язкового аудиту фінансової звітності  Товариства, складеної відповідно до вимог Міжнародних стандартів фінансової звітності за період з 01 січня по 31 грудня 2022 року відібрано та призначено ТОВ “ЕЙЧ ЕЛ БІ ЮКРЕЙН”, що здійснює діяльність на ринку аудиторських послуг в Україні і має право проводити обов’язковий аудит фінансової звітності підприємств, що становлять суспільний інтерес.

Дякуємо всім учасникам за участь та сподіваємось на подальшу плідну співпрацю!

ОГОЛОШЕННЯ ПРО РЕЗУЛЬТАТИ ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ З ВІДБОРУ СУБ’ЄКТА АУДИТОРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ (90,0KB)

ОГОЛОШЕННЯ ПРО РЕЗУЛЬТАТИ ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ З ВІДБОРУ СУБ’ЄКТА АУДИТОРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ 2023

Відповідно до Закону України “Про аудит фінансової звітності та аудиторську діяльність” ТОВ “ЕРГОПАК” провело конкурс з відбору суб՚єкта аудиторської діяльності, що надаватиме послуги обов’язкового аудиту річної фінансової звітності за 2023 рік.
Більше
Change cookies consent Revoke cookies consent