Сарантіс в світі


Відвідайте сайт нашої групи

Група Сарантіс | англійська

Або оберіть локацію

Оголошення про проведення конкурсу з відбору суб’єктів аудиторської діяльності

16 ЛИСТОПАДА 2023

ТОВ “ЕРГОПАК” оголошує конкурс з відбору суб’єктів аудиторської діяльності, які можуть буть призначені для надання послуг з обов’язкового аудиту фінансової звітності, підготовленої відповідно до Міжнародних стандартів фінансової звітності станом на 31.12.2023 р. за період 01.01.2023 - 31.12.2023 р.

            Конкурс проводиться відповідно до Порядку проведення конкурсу з відбору суб’єктів аудиторської діяльності, які можуть бути призначені для надання послуг з обов’язкового аудиту фінансової звітності ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЕРГОПАК», оприлюдненого на веб-сайті Товариства ergopack.sarantisgroup.com

 

            Метою проведення конкурсу є відбір на конкурсних засадах суб’єкта/ів аудиторської діяльності для проведення обов’язкового аудиту фінансової звітності ТОВ “ЕРГОПАК” за 2023 рік.

            У конкурсі можуть брати участь суб’єкти аудиторської діяльності, які відповідають вимогам, встановленим Законом України “Про аудит фінансової звітності та аудиторську діяльність”, які можуть надавати послуги з обов’язкового аудиту фінансової звітності підприємств, що становлять суспільний інтерес, інформація про яких внесена до відповідного розділу Реєстру та які не мають обмежень, пов’язаних з тривалістю надання послуг ТОВ “ЕРГОПАК”, а також відповідають критеріям відбору, визначеним Конкурсною документацією, розміщеною на веб-сайті Товариства ergopack.sarantisgroup.com.

            Не допускаються до участі в конкурсі суб'єкти аудиторської діяльності, які:

- не відповідають вимогам Закону України «Про аудит фінансової звітності та аудиторську діяльність» та критеріям відбору;

- подали для участі у конкурсі документи, що містять недостовірну інформацію;

- подали для участі у конкурсі документи не в повному обсязі або із порушенням встановлених термінів.

 

            Завдання з обов’язкового аудиту фінансової звітності ТОВ “ЕРГОПАК” за 2023 рік:

- обов’язковий аудит фінансової звітності за 2023 рік з наданням аудиторського звіту (звіту незалежного аудитора), складеного відповідно до Міжнародних стандартів аудиту;

- висловлення незалежної думки аудитора про те, чи фінансова звітність Товариства за період 01.01.2023 — 31.12.2023 р. достовірно відображає, в усіх суттєвих аспектах, фінансовий стан Товариства станом на 31.12.2023 р., його фінансові результати, рух грошових коштів за рік та звітність спеціального призначення. Концептуальною основою фінансової звітності, що застосовується Товариством при складанні фінансової звітності, є концептуальна основа загального призначення і достовірного подання згідно з МСФЗ.

 

            Для участі у конкурсі учасники подають документи за переліком, визначеним п. 8.1 Конкурсної документації, розміщеної на веб-сайті Товариства ergopack.sarantisgroup.com.

 

            Дата початку проведення Конкурсу17 листопада 2023 року з 9-00

            Кінцевий строк подання конкурсних пропозицій разом з підтверджуючими документами  23листопада 2023 року до 18-00

                       

            Документи для участі в Конкурсу подаються суб’єктами аудиторської діяльності особисто або надсилаються у запечатаному конверті з відміткою «На конкурс з відбору аудиторів» за адресою: 08150, Київська область, Фастівський район, м. Боярка, вул. Соборності, 36 (у конверті мають міститися конкурсна пропозиція та документи (копії документів) з їх описом), або надсилаються в електронному вигляді на електронну пошту auditcommittee@ergopack.ua.

Копії документів, що подаються у складі документів для участі у конкурсі, повинні бути належним чином засвідчені.

 

            Контактна особа: Член Аудиторського комітету Петровська Ганна, тел.: +38 063 343 2404, електронна адреса auditcommittee@ergopack.ua.

 

            Документи, що надійшли після встановленого строку або подані не в повному обсязі чи містять недостовірну інформацію, не розглядатимуться.

 

            Фінансова звітність та інша публічна інформація про ТОВ “ЕРГОПАК” доступна на веб-сайті ergopack.sarantisgroup.com

            Додаткова інформація про діяльність ТОВ “ЕРГОПАК” може надаватись у разі необхідності та відповідно до запиту учасника конкурсу.

 

            Про результати конкурсу повідомимо всіх учасників, що брали участь, електронною поштою, а також розміщенням інформації про результати конкурсу на офіційному веб-сайті ТОВ “ЕРГОПАК”.

 

Аудиторський комітет

Оголошення щодо проведення конкурсу з відбору суб’єктів аудиторської діяльності (15,4KB) Порядок проведення конкурсу з відбору САД (32,8KB) Конкурсна документація для проведення відбору САД (45,0KB)

ОГОЛОШЕННЯ ПРО РЕЗУЛЬТАТИ ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ З ВІДБОРУ СУБ’ЄКТА АУДИТОРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ 2023

Відповідно до Закону України “Про аудит фінансової звітності та аудиторську діяльність” ТОВ “ЕРГОПАК” провело конкурс з відбору суб՚єкта аудиторської діяльності, що надаватиме послуги обов’язкового аудиту річної фінансової звітності за 2023 рік.
Більше
Change cookies consent Revoke cookies consent